Selecteer een pagina

Over ons

“In de praktijk merkte ik steeds vaker dat er geen goede aansluiting bestaat tussen marketing en sales, waardoor kansen blijven liggen. Ik vond dat dat anders en beter moest en dat idee vormde de start van Pipeline Factory. Wij vormen de brug tussen marketing en sales.”
–  Ray van Gilst, directeur

Aansluiting marketing en sales vormt de sleutel

Bij veel bedrijven zien we dat marketing en sales elkaar onvoldoende aanvullen. Niet alleen het vinden van goede leads kost veel tijd en inzet, maar vooral de follow-up is vaak gebrekkig. Maar die is bij langere acquisitietrajecten echt onmisbaar en moet op een gestructureerde manier en met veel zorg worden ingevuld.

Dat is precies wat wij doen. We brengen de markt en potentiële klanten in kaart en benaderen hen over een langere periode op meerdere manieren. Dat resulteert vervolgens in salesafspraken waar een salesmedewerker naartoe kan en iemand aantreft die echte interesse heeft.

De meeste bedrijven hebben niet zelf de middelen om zo’n prospectingproces goed in te richten en dat nemen wij hen uit handen.

Wie zijn wij

Ons team heeft ruime ervaring met zowel verkoop als online marketing binnen B2B. Naast online marketeers en contentspecialisten beschikken we over getrainde telemarketeers. Deze kennen de ins en outs van een bedrijf en vormen zo een echt visitekaartje voor de bedrijven uit wiens naam ze bellen.

Ray van Gilst

Ray van Gilst

Directeur

Brigitte

Brigitte

Projectmanager en online marketing

Liselore

Liselore

Woordkunstenaar

Bas

Bas

Technische wizzkid

Loulou

Kantoormascotte

Over ons

Pipeline Factory zorgt voor gekwalificeerde acquisitiegesprekken met potentiële klanten. Onze aanpak is resultaatgericht en kenmerkt zich door een combinatie van Telemarketing, Online Marketing en Contentproductie. We hebben ruime ervaring met ICT bedrijven met lange salestrajecten en complexe dienstverlening. We zorgen voor structurele groei en werken nauw samen met onze klanten.
Lees meer »

Contactgegevens

Pipeline Factory
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
Tel: 020 - 21 11 501
E-mail [email protected]