Selecteer een pagina

Oplossingen

Binnen je markt brengen we de aankoopbeslissers in kaart en benaderen we hen stapsgewijs. Zo transformeren ze van potentiële klant naar hot prospect. Dankzij een gestructureerde marktbewerking en een bewezen succesvol proces zorgen we er vervolgens voor dat je daadwerkelijk bij de juiste beslisser aan tafel komt.

Intake: de basis van de activiteiten

We brengen de ideale klanten in kaart en geven niet alleen aan wat hun reasons to buy zijn, maar ook welke belemmerende overtuigingen het oriëntatie- en koopproces mogelijk in de weg zitten. We zorgen dat we die kunnen weerleggen met overtuigende argumenten en data.

B2B prospecting

We verdiepen ons in de beslissers bij potentiële klanten. Wat is hun rol, welke voorkeuren en eisen hebben ze en staan ze open voor een contact? Uw sales professionals zijn hier vaak veel tijd mee kwijt en wij kunnen dat sneller en effectiever.

Social Selling en Online Marketing

We benaderen de meest interessante beslissers en leggen het eerste contact. We introduceren je bedrijf, je dienstverlening en laten zien welke voordelen verbonden zijn aan een mogelijke samenwerking. Dit zijn onmisbare stappen voor iemand bereid is tijd te investeren in een afspraak.

B2B Telemarketing

Ervaren telemarketeers leggen vervolgens het eerste contact. Zij inventariseren leads, kwalificeren deze en zorgen ervoor dat bij relevante leads behoefte groeit aan meer informatie en verder contact. Maar telemarketing op zich is niet voldoende. Daarom gaan we een stap verder.

Lead Nurturing

Met gerichte lead nurturing activiteiten zorgen we dat je propositie in het hoofd blijft van je leads. Hoe lang het salestraject ook mag duren, we blijven geregeld contact houden. Bovendien zetten we elke volgende stap pas als jouw gesprekspartner er klaar voor is. Zo verhogen we de conversie van lead naar gesprek.

CRM beheer en configuratie

Alle data voegen we samen in een uitgebreid CRM-systeem dat wij volledig inrichten. Zo weet degene die naar de salesafspraak precies welke vragen leven en welke informatie al gedeeld is. Ook verdere follow-ups zijn hiermee geborgd.


Aanvullende services

De ene markt is de andere niet en in sommige branches moet je net iets harder knokken voor de afspraak. Dan zetten we extra online content in zoals informatieve artikelen, whitepapers, case studies en andere middelen. Alles wat nodig is om te overtuigen.


Een totaalaanpak die werkt

In onze aanpak haakt iedere actie in het salesproces naadloos in op de andere salesacties. Die synergie verhoogt de effectiviteit en is de reden dat we succesvol zijn. Met deze totaalaanpak blijkt het eindresultaat van deze totaalaanpak veel meer dan de som van losse delen.

Over ons

Pipeline Factory zorgt voor gekwalificeerde acquisitiegesprekken met potentiële klanten. Onze aanpak is resultaatgericht en kenmerkt zich door een combinatie van Telemarketing, Online Marketing en Contentproductie. We hebben ruime ervaring met ICT bedrijven met lange salestrajecten en complexe dienstverlening. We zorgen voor structurele groei en werken nauw samen met onze klanten.
Lees meer »

Contactgegevens

Pipeline Factory
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
Tel: 085 - 888 1029
E-mail [email protected]