Selecteer een pagina

Diensten

Onze diensten zijn op hoofdlijnen in te delen in de velden:

  • Content productie
  • Social Selling en Online Marketing
  • Telemarketing

Vanuit een integrale aanpak en te kiezen voor de diensten per veld dat aansluit bij jouw bedrijf en de behoeften van jouw prospects, komen we tot de beste mix. Ons dienstenpakket is modulair in te zetten.

Diensten Pipeline Factory

Onze diensten

Na de intake brengen we de ideale klanten in kaart en geven niet alleen aan wat hun reasons to buy zijn, maar ook welke belemmerende overtuigingen het oriëntatie- en koopproces mogelijk in de weg zitten. We zorgen dat we die kunnen weerleggen met overtuigende argumenten en data. Met de juiste mix van diensten gaan wij de prospect benaderen en zorgen zo voor een gevulde salesfunnel voor jouw bedrijf.

B2B prospecting

We verdiepen ons in de beslissers bij potentiële klanten. Wat is hun rol, welke voorkeuren en eisen hebben ze en staan ze open voor een contact? Uw sales professionals zijn hier vaak veel tijd mee kwijt en wij kunnen dat sneller en effectiever.

Social Selling en Online Marketing

We benaderen de meest interessante beslissers en leggen het eerste contact. We introduceren je bedrijf, je dienstverlening en laten zien welke voordelen verbonden zijn aan een mogelijke samenwerking. Dit zijn onmisbare stappen voor iemand bereid is tijd te investeren in een afspraak.

B2B Telemarketing

Ervaren telemarketeers leggen vervolgens het eerste contact. Zij inventariseren leads, kwalificeren deze en zorgen ervoor dat bij relevante leads behoefte groeit aan meer informatie en verder contact. Maar telemarketing op zich is niet voldoende. Daarom gaan we een stap verder.

Lead Nurturing

Met gerichte lead nurturing activiteiten zorgen we dat je propositie in het hoofd blijft van je leads. Hoe lang het salestraject ook mag duren, we blijven geregeld contact houden. Bovendien zetten we elke volgende stap pas als jouw gesprekspartner er klaar voor is. Zo verhogen we de conversie van lead naar gesprek.

CRM beheer en configuratie

Alle data voegen we samen in een uitgebreid CRM-systeem dat wij volledig inrichten. Zo weet degene die naar de salesafspraak precies welke vragen leven en welke informatie al gedeeld is. Ook verdere follow-ups zijn hiermee geborgd.


l

Content productie

Alleen met onderscheidende content kun jij laten zien dat jij als geen ander een bepaalde wens kunt realiseren. Dit stellen wij op in de vorm van blogs, whitepapers, customer cases of video’s. Door de content op een structurele manier te delen, op basis van een contentkalender, is jouw bedrijf continu zichtbaar.

 

E-mailmarketing

Met gerichte e-mailmarketingcampagnes (nieuwsbrieven) houden we prospects op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en van jouw bedrijf. 

w

Social Media management

Social Media is niet meer weg te denken, ook niet in B2B waarbij LinkedIn de main-channel is. Het actueel houden van de bedrijfspagina vergt een continue inzet. Op basis van jouw propositie zorgen wij voor een regelmatige stroom van relevante posts.

f

Online advertising

Om bepaalde prospects te bereiken zijn betaalde campagnes in bepaalde gevallen de beste weg. Dit kunnen campagnes op LinkedIn zijn maar ook Google Ads. Bij het opstellen van een campagne houden wij nauwlettend de return on investment in de gaten.

SEO optimalisatie

Een goed vindbare website met sterke content is de basis voor alle marketingacties. 

Rapportages

Met heldere (maand)rapportages geven wij op transparante wijze inzicht in welke activiteiten zijn gedaan en wat deze hebben opgeleverd. Ook laten wij in de rapportage zien hoeveel prospects er in welk deel van de salesfunnel zit. 

Project Management

Ben je op zoek naar ondersteuning op een bepaald gebied? Dan kunnen wij je ook ondersteunen vanuit project management. 

Een totaalaanpak die werkt

In onze aanpak haakt iedere actie in het salesproces naadloos in op de andere salesacties. Die synergie verhoogt de effectiviteit en is de reden dat we succesvol zijn. Met deze totaalaanpak blijkt het eindresultaat van deze totaalaanpak veel meer dan de som van losse delen.

Over ons

Pipeline Factory zorgt voor gekwalificeerde acquisitiegesprekken met potentiële klanten. Onze aanpak is resultaatgericht en kenmerkt zich door een combinatie van Telemarketing, Online Marketing en Contentproductie. We hebben ruime ervaring met ICT bedrijven met lange salestrajecten en complexe dienstverlening. We zorgen voor structurele groei en werken nauw samen met onze klanten.
Lees meer »

Contactgegevens

Pipeline Factory
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
Tel: 020 - 21 11 501
E-mail [email protected]