Selecteer een pagina

Blogs

Wij delen graag onze kennis en ervaringen evenals marktontwikkelingen op het gebied van leadgeneratie. Deze beschrijven wij in onze blogs.

Content en acquisitie

Content en acquisitie

Door B2B content binnen acquisitie in te zetten zorg je voor kwalitatieve leads met wie je een betekenisvolle relatie opbouwt. Je leest hier hoe dat werkt.

Lees meer
Social selling voor B2B

Social selling voor B2B

Social selling om binnen B2B succesvoller te zijn in acquisitietrajecten. Zo krijg je gekwalificeerde leads die echt openstaan voor een salesafspraak.

Lees meer

Een totaalaanpak die werkt

In onze aanpak haakt iedere actie in het salesproces naadloos in op de andere salesacties. Die synergie verhoogt de effectiviteit en is de reden dat we succesvol zijn. Met deze totaalaanpak blijkt het eindresultaat van deze totaalaanpak veel meer dan de som van losse delen.

Over ons

Pipeline Factory zorgt voor gekwalificeerde acquisitiegesprekken met potentiële klanten. Onze aanpak is resultaatgericht en kenmerkt zich door een combinatie van Telemarketing, Online Marketing en Contentproductie. We hebben ruime ervaring met ICT bedrijven met lange salestrajecten en complexe dienstverlening. We zorgen voor structurele groei en werken nauw samen met onze klanten.
Lees meer »

Contactgegevens

Pipeline Factory
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
Tel: 020 - 21 11 501
E-mail [email protected]